*

havaintojamatkanvarrelta

Kaikki blogit puheenaiheesta Feministit

Feministinen puolue ja naisten sukuelinten silpominen

Suomessa on perustettu uusi feministinen puolue. Tällaiselle puolueelle olisi tilausta ennemmin lähes missä tahansa muussa maassa, kuin Suomessa, sillä Suomi on maailman kolmanneksi tasa-arvoisin maa: https://www.unwomen.fi/uutiset/nama-ovat-maailman-tasa-arvoisimmat-maat/

Puolueesta väitetään, että "Suomessa yhteiskunta on tällä hetkellä erittäin jakautunut ja jakolinja kulkee kansallismielisen ja feministisen maailmankuvan välissä." http://www.lappeenrannanuutiset.fi/artikkeli/465050-vastavoima-kansallis...

Potkujen viikko - Sparking plug

  1. Ensiksi Hesburgerin kassahenkilö, joka uhkasi sylkeä lippalakkipäisen asiakkaan hampurilaiseen; ei jatkoon. Ao. tunnustautunut henkilö on aivan kuin toisen feministin, Rakel Liekin kaksoisolento (spitting image, amer.)
  2. Sitten Länsimetron toimari Matti Kokkinen saa välittömät potkut. Syitä ei julkisuuteen yksilöity, mutta arvattavasti ne johtuvat aikataulun ja budjetin ylityksistä.

Moni utelias on googlannut '"Matti Kokkinen" CV' ja sieltä löytyykin:

Feministinen puolue tulee, oletko valmis? -En minkään!

  • Suomen kieli on mieskeskeinen ja muita sukupuolia syrjivä.
  • Käsitys miehistä ja naisista pitäisi unohtaa ja alkaa puhumaan ”henkilöistä”.
  • Pakolaisongelmaa ei ole olemassakaan, he ovat vain positiivinen rikkaus kaikinpuolin.

Siinä muutamia esimerkkejä ääripää-suvaitsevaistosta, joiden utopia on vienyt viimeisenkin viihdearvon heidän höpinöistään. Puheet oli otettu Vasemmistoliiton ja Vihreiden linjapuheista ja muista sen sellaisista höpötysorkestereista.

Vapiskaa seksinostajat!

Kesäkuun alusta lähtien seksin osto paritettavalta on rangaistavaa myös tuottamuksellisena, eli jos on tullut ostaneeksi huolimattomuuttaan. Ostaja voidaan tuomita, jos hänen olisi pitänyt epäillä asiaa. Enimmillään rangaistus voi olla kuusi kuukautta vankeutta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä