Tomi Tölli Havaintoja maailmalta ja maailmasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Vihakki

Mikä minä oikeasti olen? Rasisti, Vihakki,Viherpiiittijä,Suvakki vai realisti?

 

Hämmentävää ja erittäin kiusallista ja populismilla väritettyä on tämä Some seuranta. Kun itse olen poistanut kaikki Persut, kaikki Muutoslaiset, kaikki MV levittäjät, rajat kiinni, Suomi ensin, Lapuan liike ja alatyyliset ilmaisijat niin mieleen tulee olenko samaa kahtiajakavaa sukupolvea. Luen vain Rasmusta, Skeptikkoja, Ei perussuomalaiselle Suomelle ja Perussuomalaisista eronneet ja erotetut.

Seuraan myös kaverien lisäksi tietysti muualla kuin Somessa, Hesaria,Kalevaa,Suomen Uutisia ja Kalevaa. Iltis ja Ilta-sanomat ovat boikotissa.

Vihakki ei ymmärrä yksilöitä

"Tätäkö maamme ja kotikuntamme suvaitsevaisto haluaa?" kysytään Kuusamolaiset Facebook-sivulla. Kysymyksen yhteyteen oli liitetty Helsingin Sanomien uutinen Helsingin joukkoraiskaustutkinan valmistumisesta. Miesten epäillään raiskanneen naisen rautatieasemalla viime marraskuussa.Todennäköisesti uutista ei olisi jaettu Kuusamolaiset -ryhmässä, ellei epäillyt tekijät olisi ulkomaalaisia. Ainakaan aiemmin ryhmässä ei ole oltu kiinnostuneita suomalaisten tekemistä rikoksista.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä