Tomi Tölli Havaintoja maailmalta ja maailmasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Etuudet

Kansanedustajalle vahinko, duunarille petos

Kertokaapa viisaammat miten eroaa vihreiden kansanedustajan saama ilmeisen perusteeton korvaus duunarin saamasta perusteettomasta tuesta? No, duunari saa perusteettoman tuen nostamisesta rikostuomion, kansanedustaja vain korotetun korvauksen.

Etuuksienkalastelijan vessamiete

Asioidessani siinä kevään aikoihin Nokian perusturvavirastossa "kalastelemassa etuuksia" tuli eräs miete mieleen. Naisten ja vammaisten oikeudet! Liittyen "vessojen neutraaliuteen". Julkisessa keskustelussa on puhuttu mm. sukupuolineutraaleista vessoista. Vasta nyt sain asian ulos mielestäni kanteluksi.

KANTELU TASA-ARVOVALTUUTETULLE 24.7.2018

SOPEUTUMISELÄKETTÄ SOPEUTUMATTOMILLE,VERONMAKSAJIEN PIIKKIIN

On se kumma että duunistaan pois POTKITUT,ovat YHTEISKUNNAN HALVEKSIMIA LOISELÄJIÄ,ja joutuvat kerjäämään oikeuksiaan ,kun taas nämä verovaroilla elätetyt,ja uusia tulossa,pressat ynm.poppoo,ovat käsi ojossa vielä vuosikausia sössimisiensä jälkeenkin. http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/liki-40-ex-kansanedustajaa-n... Listalla 7 vaaliehdokasta Eläkettä nostavien listalla on myös seitsemän uudelleen Arkadianmäelle pyrkivää entistä parlamentaarikkoa. He ovat Arto Bryggare (SDP, Uusimaa), Petri Neittaanmäki (Kesk.

Kirkossa kuultua!

Pitipä mennä aina andalusialaiseen kirkkoon saakka, että kuuli Suomen toisen "vaikuttajajulkaisun ", Iltasanomien tutkivan journalistisen julistuksen; eräät kansanedustajat ovat ajaneet taksilla ja ajaneet sillä " oikein  rajusti ". Jotkut tonnilla, 1000 eurolla kuussa, so. 12000 eurolla vuodessa. Sain tämän tiedon todella täkäläisessä kirkossa lisättynä kysymyksellä, että " ei näkynyt sinun nimeäsi, muita persuja kyllä, oletko noin puhdas etuisuushimosta?"

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä